Ανακοινώσεις

Εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-2024

Λόγω του μεγάλου αριθμού των μαθητών που ζητούν να εγγραφούν στο Λύκειο Φιλοθέης και λόγω των κτιριακών περιορισμών καλούνται οι γονείς των μαθητών να προσκομίσουν στο σχολείο Ε1 –με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία τους- ώστε να πιστοποιηθεί ότι διαμένουν στην κοινότητα της Φιλοθέης.

Ας σημειωθεί ότι εκτός των μαθητών του Γυμνασίου Φιλοθέης, ικανός αριθμός κατοίκων Φιλοθέης που δεν θέλουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν να φοιτούν σε ιδωτικά σχολεία, ζητούν να εγγραφούν στην Α' Λυκείου του Λυκείου Φιλοθέης.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2023 (μαθητές ή απόφοιτοι)

Δείτε την εγκύκλιο εδώ Δείτε την αίτηση-δήλωση εδώ Δείτε τον πίνακα ομάδων προσανατολισμού εδώ Δείτε τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης εδώ Δείτε την αίτηση-δήλωση για τα μουσικά τμήματα εδώ Δείτε τον κατάλογο των μουσικών οργάνων εδώ

Εκδρομή της Γ' τάξης

Η επιτροπή ανοίγματος των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο MANESSIS για την πραγματοποίηση της 5ήμερης εκδρομής της Γ Λυκείου στα Ιωάννινα.

Πρόγραμμα από 24/10


Σημαντικές ενημερώσεις

  • Εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023 [02-06-22]

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μαθητών της Γ Γυμνασίου του Γυμνασίου Φιλοθέης.

    Παρακαλώ, ενημερωθείτε ότι στο Λύκειο Φιλοθέης κατά τη σχολική χρονιά 2022-23 μπορούν να φοιτήσουν στην Γ Γυμνασίου μέχρι 81 μαθητές (3 τμήματα από 27 παιδιά). Ο περιορισμός του κτηρίου του Λυκείου δεν μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε 4ο τμήμα ώστε να δεχθούμε πέραν των 81 μαθητών. Στο Γυμνάσιο φοιτούν πλέον των 81 παιδιών. Υπάρχουν δε αιτήσεις και κατοίκων που τα παιδιά τους φοιτούν σε ιδιωτικά ή μόλις μετακόμισαν στη Φιλοθέη. Δηλαδή, υπάρχουν πλέον των 95 παιδιών που θα είναι υποψήφια για την Α Λυκείου.

    Περισσότερα...

Το Σχολείο μας προτείνει...

Copyright 2022 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ «ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΕΒΙΤΣΗΣ» - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος.