Ανακοινώσεις

Ιστολόγιο Εκπαιδευτικών Ενημερώσεων

Ο Σύνδεσμος Φίλων Χρήστου Μαλεβίτση πρόκειται να δωρίσει σε καθέναν από τους φετινούς απόφοιτους τον ψηφιακό δίσκο (CD-ROM) που περιλαμβάνει την καταγραφή των δοκιμίων και των μεταφράσεων του συγγραφέα με την μορφή Απάντων και παρέχει δυνατότητα έρευνας σε όσους θελήσουν να ασχοληθούν με το έργο του, καθώς και ένα συνοδευτικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τον Χρήστο Μαλεβίτση. Να σημειωθεί πως η ίδια δωρεά έγινε και στους αποφοίτους του σχολικού έτους 2020-21.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 09.00

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μαθητών της Γ Γυμνασίου του Γυμνασίου Φιλοθέης.

Παρακαλώ, ενημερωθείτε ότι στο Λύκειο Φιλοθέης κατά τη σχολική χρονιά 2022-23 μπορούν να φοιτήσουν στην Γ Γυμνασίου μέχρι 81 μαθητές (3 τμήματα από 27 παιδιά). Ο περιορισμός του κτηρίου του Λυκείου δεν μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε 4ο τμήμα ώστε να δεχθούμε πέραν των 81 μαθητών. Στο Γυμνάσιο φοιτούν πλέον των 81 παιδιών. Υπάρχουν δε αιτήσεις και κατοίκων που τα παιδιά τους φοιτούν σε ιδιωτικά ή μόλις μετακόμισαν στη Φιλοθέη. Δηλαδή, υπάρχουν πλέον των 95 παιδιών που θα είναι υποψήφια για την Α Λυκείου.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2022-2023. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η εγκύκλιος δεν θα διακινηθεί σε έντυπη μορφή και επομένως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Το Σχολείο μας προτείνει...