Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020

Κάλεσμα εθελοντών στο πλαίσιο διεξαγωγής του 42ου Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού προκηρύσσει τον «42ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού». Σε συνεργασία με τον Ο.Κ.Α.Π.Α. (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού Αθλητισμού) ο εν λόγω θεσμοθετημένος αγώνας, διεξάγεται αδιάλειπτα επί 41 χρόνια στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού.

Ο 42ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού αποτελείται από δύο διαδρομές για ενήλικες απόστασης 10χλμ. τρέξιμο και 5χλμ. τρέξιμο και περπάτημα, καθώς και Αγώνες για Παιδιά αποστάσεων 100μ. (προσχολικής ηλικίας), 600μ. (Δημοτικού Α’, Β’ και Γ’ τάξης), 1.000μ. (Δημοτικού Δ’, Ε’, ΣΤ ́ και Γυμνασίου) καθώς και ΑΜΕΑ 50μ.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Άλσος Ψυχικού (Στρ. Καλλάρη & Μαλακάση).

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα προσέλευσης: 07:00

Λήξη διοργάνωσης: 12:00

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης έχει σαν στόχο να εμπλέξει τους συμμετέχοντες σε βασικούς οργανωτικούς τομείς όπως:

  • Παράδοση πακέτων συμμετοχής 

  • Παράδοση αναμνηστικών διπλωμάτων, μεταλλίων κτλ. 

  • Υδροδοσία αθλητών (Τερματισμός – Διαδρομή) 

  • Φύλαξη αντικειμένων (Παραλαβή – Παράδοση προσωπικών αντικειμένων) 

  • Δείκτης Διαδρομής 


 

 

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://runner.survey.fm/42ος-Αγώνας-Δρόμου-Δήμου-Φιλοθέης-–-Ψυχικού-volunteers

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμβολή σας στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα που αποβλέπει και αποσκοπεί στην προώθηση του λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και στη γνωριμία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση. 
Ο Δήμος μας σας είναι ευγνώμων για την καθοριστική και πολύτιμη υποστήριξη που μας παρέχετε σε όλες μας τις δράσεις, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία. Το Σχολείο μας προτείνει...