Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

                                                                                                                                         

                                       ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

                                                                                                                                                                    

        ΘΕΣΗ                            ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ               ΚΙΝΗΤΟ                        E-MAIL

                                                                                                                                                                      

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Μυρτώ Χαριτίδη                6972589003        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ             Γιώργος Μεσημέρης           6980189099        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        Γεράσιμος Ζερβός              6945460976        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΑΜΙΑΣ                         Ρέα Σιάμου                        6932290460        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        Καλλιόπη Μενούνου           6944140273        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΕΛΟΣ                          Βιβή Σαρρή                        6942981671        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΕΛΟΣ                          Άντζελα Ζάρκου                6933010166        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                                              

 ΕΠΙΣΗΜΟ MAIL ΣΥΛΛΟΓΟΥ:     syllogos.lyk.filothei@gmail.com

 

ΣΕΛΙΔΑ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK :   https://www.facebook.com/lyk.filothei.syllogos/