Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Καλωσορίσατε στο σχολείο μας!

Γενικό Λύκειο Φιλοθέης

 
 
 

2018 Συνέδριο Φυσικής

Η ομάδα των μαθητών Δανιλούλη Χρήστου, Δανιλούλη Ισμήνης, Ζαφειρακοπούλου Ευαγγελίας, Ιατρούδη Ανδριάννας, Παπαδάκη Ευάγγελου, Τζωρτζή Παναγιώτη υπό την καθοδήγηση του Φυσικού του σχολείου κ. Κόρακα Γεώργιου με το "Πείραμα των δύο σχισμών" διακρίθηκε στο συνέδριο "Η Φυσική Μαγεύει" που έγινε στις 15,16,17 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής υπό την αιγίδα της 'Ενωσης Ελλήνων Φυσικών και του Υπουργείου Παιδείας.

2018 Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών ΟΗΕ

Ο μαθητής της Α' Λυκείου Νικόλαος Σταθιάς διακρίθηκε στη διοργάνωση “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη” της 3ης Μαθητικής Προσομοίωσης Επιτροπών ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που έγινε στη Θεσσαλονίκη 14-16 Δεκεμβρίου 2018.

2018 Αντιλογίες

Ο ρητορικός όμιλος του ΓΕΛ Φιλοθέης έλαβε μέρος στους αγώνες επιχειρηματολογίας που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια  Αυγουλέα – Λιναρδάτου, το Υπουργείο Παιδείας και τα Εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία.

Στους προκριματικούς αγώνες αντιλογίας του Υπουργείου Παιδείας το ΓΕΛ Φιλοθέης κατέκτησε την 1η θέση, ενώ στους αγώνες των Εκπαιδευτηρίων «Πολύτροπη Αρμονία» το ΓΕΛ Φιλοθέης κατέλαβε την 5η θέση.

2018 Αγώνες Καράτε

Η μαθήτρια του Λυκείου Φιλοθέης Μαριέττα Κυριαζή πρώτευσε στο καράτε, στην κατηγορία κορασίδων, στους αγώνες Περιφέρειας Αττικής.

2018 Ομάδα Τεχνολογίας  Πανελλήνιο 4x4 LandRover in schools

Η ομάδα τεχνολογίας του Λυκείου ήρθε πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 “4x4 LandRover in schools” αποσπώντας 7 βραβεία.

1ης Νικήτριας Ομάδας

Καλύτερης ομάδας στη Δοκιμασία Προγραμματισμού

Καλύτερης προφορικής παρουσίασης

Καλύτερης χρήσης εργαλείων Social Media

Έρευνας και Ανάπτυξης

Καλύτερων ενεργειών Marketing

Καλύτερου Εκθεσιακού Περιπτέρου

 2018 Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Η μαθήτρια του Λυκείου Φιλοθέης Ίριδα Καμπέρογλου κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Διήγημα στον 3ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

Η ίδια μαθήτρια απέσπασε το 3ο  βραβείο στον 10ο Πανελλήνιο Σχολικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

 

2018 Διαγωνισμός Ποίησης

Η μαθήτρια του Λυκείου Φιλοθέης Κούτρα Χριστίνα κέρδισε το τρίτο βραβείο Ποίησης στον αντίστοιχο Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

 

2018 Διαγωνισμός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η μαθήτρια Καμπέρογλου Ίριδα και ο μαθητής Μπατσολάκης Γεώργιος πήραν την 1η και 14η θέση αντίστοιχα και θα μεταβούν στο Στρασβούργο για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

2018 Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής

Στον μαθητή του Λυκείου Φιλοθέης Δημήτριο Μοίρα απενεμήθη Έυφημος Μνεία για την επίδοσή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης".

2018 Model United Nations

Απενεμήθη τιμητικό δίπλωμα στην ομάδα του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών για τη συμμετοχή στις συνεδρίες της 21ης συνδιάσκεψης.


English

Το Σχολείο μας προτείνει...